Vårt firma

Erfaring innen shipping fra USA til Norge siden 1994

Siden 1994 har vi hjulpet nordmenn med å importere de mest populære varene fra USA til Norge .

Startet av to nordmenn som bor i California, og som har stor erfaring innen sikker transport av varer direkte til kunder i Norge.

Hvorfor velge Ship 2 Norway.com

  • Nå kan alle i Norge dra nytte av å kjøpe billig i USA, for så å få sendt varene til vårt lager.
  • Dra fordel av store prisforskjeller fra Norge til USA
  • Du kan samle opp alle varene hos oss og når du er klar, sender vi alt i en sending direkte til deg i Norge.
  • Alle sendingene til Norge blir sendt trygt med Posten eller Fedex og har sporing slik at du kan foelge pakken din helt hjem til deg i Norge.

Vårt team

Cyndi Frank

Cyndi vokste opp i New York og California, hvor hun nå bor. Hun er lidenskapelig opptatt av å hjelpe andre og arbeider derfor for forskjellige giverorganisasjoner, og har gjort dette i over 20 år. Cyndi har en stor lidenskap for mote og shopping, og med lav organisasjonslønn ble det en nødvendighet å finne supertilbud. Hun er blitt en mester i å finne websider med de hotteste varene til de mest konkurransedyktige prisene. Cyndi har i de siste 20 årene reist på hyppige besøk til Norge med sin norske ektemann, og har tatt med seg et lite stykke USA hver gang hun har reist. Hun gleder seg til å kunne hjelpe deg ved å gi deg samme mulighet gjennom Ship2Norway.

Philip Jacobs

Philip er født i Oslo, og flyttet til California i 1987 for å studere ved Californian Lutheran University. Etter å ha tatt eksamen i 1990, jobbet han for et søsterkompani av Packard Bell som leder for all deres eksport til Europa. I 1994 dro han nytte av erfaringen sin, og startet Nortech Industries, et firma som sendte datakomponenter til importøerer over hele Norge. Han ble siden co-grunnlegger av Ship2Norway.com og er idag ansvarlig for daglig drift. Hvis du har noen spørsmål eller trenger hjelp, send han gjerne en e-post så svarer han så fort som mulig. Husk at Los Angeles ligger ca 8 timer etter Norge, så svar kommer så fort han er på jobb.