Hvem er de 5 største nettbutikkene i USA?

bestille fra usa, importere fra usa -

Hvem er de 5 største nettbutikkene i USA?

Alle nordmenn har hørt om Amazon og eBay - men kjenner du disse tre andre store shopping-gigantene i USA på topp-5 listen?

1 - Amazon

Amazon er og blir kongen av netthandel her i USA, og det med god grunn. De har enormt forsprang på konkurrentene, og utgjør omtrent halvparten av all online shopping. Det sier ikke lite! Større utvalg av varer skal du lete lenge etter, og varene sendes meget raskt (og også ofte fraktfritt!). Husk at når du er kunde hos Ship2Norway, så tar vi hånd om mottak av varene hos oss - og vi sender dem så til deg i Norge. Alt du trenger å gjøre er å shoppe. Se Amazon's utrolige utvalg her.
 

2 - eBay

eBay var en av de aller første nettstedene som tok imot bestillinger på nett, og de var lenge kongen på haugen før Amazon tok tronen. Men eBay er fortsatt ikke noe å kimse av, med sine 817 millioner besøkende månedlig og imponerende 24% av markedet. Det som fortsatt gir eBay fordel over Amazon er at man også kan finne svært mange gode gjenstander og produkter i pent brukt tilstand - noe tilsvarende det man har i Finn.no i Norge. Men i tillegg har de også enormt mye helt nye produkter til uslåelige priser. Start shoppingen på eBay her, og se om du ikke finner noe du vil vi skal sende til Norge på dine vegne!
 

3 - Wal-Mart

For oss som bor her i USA er dette ingen overraskelse, men mange nordmenn har faktisk ikke hørt om Wal-Mart. Kjeden har i flere tiår vært en lavpris-kjempe på alt fra mat, klær, elektronikk, sport, og mye mer - men for bare få år siden hoppet de også på netthandel-bølgen og kom raskt opp i toppen, under Amazon og eBay. Vi anbefaler nordmenn å sjekke ut WalMart online for utrolig mange gode deals. På mange ting har de minst like gode priser som Amazon, og utvalget vokser stadig! Sjekk Wal-Mart online her.
 

4 - Etsy

Har du hørt om Etsy før? De fleste vi spør om det i hjemlandet har ikke det. Men dette er litt av en gullgruve for svært unike gave-ideer og håndlagede gjenstander i alle mulige varekategorier. Tenk deg en husflid- og håndverkermesse - bare tusen ganger større og som har 166,000 besøkende i timen! (120 millioner i måneden). Ja stå stort og populært har Etsy blitt. Her er du garantert å oppdage dekor, pynt, gaver, klær og annet som du aldri vil finne maken til noe annet sted. Og hvertfall ikke i Norge! Og vi kan selvsagt håndtere all shippingen for deg.
 

5 - Target

Nest etter Wal-Mart så er Target den største butikk-kjeden man finner i alle store og mellomstore byer i USA. Target har også svært gode priser på mye - men spesialiserer seg også på kvalitet noe mer enn hva Wal-Mart gjør. De har også avtaler med en god del merkenavn innen for eksempel klær og mote, og du vil kunne finne en del her som du kanskje ikke vil finne hos de andre store butikkene. Sjekk Target.com og se om du ikke kan finne noe du har lyst på!